Η 22χρονη φοιτήτρια του Βιολογικού Τμήματος το ΑΠΘ όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα iefimerida.gr, έδωσε τέλος στη ζωή της πηδώντας στο κενό από τον 9ο όροφο των φοιτητικών εστιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου.
Η μητέρα της συνεχίζει να αναζητά την αλήθεια λέγοντας πως η κόρη της οδηγήθηκε στην αυτοκτονία επειδή την εκβίαζαν.
«Εκβίαζαν την κόρη μου ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικές φωτογραφίες και την ώθησαν στην αυτοκτονία», είπε μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live.
Όπως αναφέρει η μητέρα της, κάποιοι είχαν στα χέρια τους φωτογραφίες και video ερωτικού περιεχομένου της κόρης της και τα είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.
«Την εκβίαζαν. Δεν ήταν μόνο οι φωτογραφίες. Η Γαλίνη ήταν μπλεγμένη σε κύκλωμα και την εκβίαζαν να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της», αναφέρει η μητέρα της.
Από iefimerida.gr