Το πήρε προσωπικά ο Λεόντσο!

Το πήρε προσωπικά ο Λεόντσο!

Με δύο γκολ του Βραζιλιάνου Λεόντσο στο 14΄ και στο 24΄, η ΑΕΛ προηγείται του Άρη με 2-0 και βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα τριπόντου!

Ο Λεόντο έφθασε τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, σκοράροντας για πρώτη φορά μετά από δύο μήνες και πιο συγκεκριμένα, από το παιχνίδι με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός, ήταν στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή, στις 29 Οκτωβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.  

BEST OF TOTHEMAONLINE