ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Οι διάλογοι λίγο πριν ανασύρει τον σουγιά για να τον τραυματίσει – Αντιμέτωπος με δυο κατηγορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ: Οι διάλογοι λίγο πριν ανασύρει τον σουγιά για να τον τραυματίσει – Αντιμέτωπος με δυο κατηγορίες

Γνωστός στις Αρχές αλλά και του συγκεκριμένου αστυνομικού που δέχτηκε την επίθεση με σουγιά, ήταν ο Ελληνοκύπριος δράστης.

Ο εκτός υπηρεσίας αστυνομικός, φορώντας πολιτική περιβολή επισκέφθηκε καφενείο – σύλλογο στον  Ύψωνα, για να γίνει λίγο αργότερα αντιληπτός από τον 40χρονο δράστη της επίθεσης.

Ο ύποπτος, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται σε διάφορες υποθέσεις ναρκωτικών, προσέγγισε τον εν λόγω αστυνομικό ζητώντας του επίμονα να του πει κάτι. «Θέλω να σου πω κάτι», φέρεται να του έλεγε χαρακτηριστικά.

Ο αστυνομικός του απευθύνθηκε λέγοντας του ότι δεν υπηρετεί στο συγκεκριμένο πόστο της Αστυνομίας και ως εκ τούτου δεν επιθυμεί οποιαδήποτε συνομιλία μαζί του.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο 40χρονος επέμενε να «πει κάτι» στον αστυνομικό και με τον δεύτερο να του ζητά όπως σταματήσει να τον ενοχλεί.

Σε κάποια στιγμή ο ύποπτος, ανέσυρε πτυσσόμενο σουγιά, χωρίς ωστόσο να ανοίξει την λεπίδα για να ακολουθήσει συμπλοκή μεταξύ των δυο.

Ο αστυνομικός, που κτυπήθηκε στο ελαφρώς στο φρύδι από τον κλειστό σουγιά κατάφερε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει επί τόπου τον δράστη της επίθεσης.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο δράστης είναι μαχαιροφορία προς διέγερση τρόμου και επίθεση κατά οργάνου της τάξεως.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE