ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα πρόταση για ψυχαγωγία στην πόλη – Εγκαίνια με πολλές εκπλήξεις στο Migiale cafe

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νέα πρόταση για ψυχαγωγία στην πόλη – Εγκαίνια με πολλές εκπλήξεις στο Migiale cafe

Από το χώρο του ποδοσφαίρου, της τηλεόρασης μέχρι και Δήμαρχοι της πόλης της Λεμεσού θα κάνουν ποδαρικό στη νέα καφετέρια στη Λεμεσό.


Η καφετερία “Migi@le Cafe”, στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 98 στη Λεμεσό, έχει εγκαίνια την Κυριακή 10/12, στα οποία πολλές γνωστές προσωπικότητες της πόλης και όχι μόνο θα δώσουν το παρών τους, από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 4:00 το απόγευμα.


Οι άνθρωποι του “Migi@le Cafe” φρόντισαν και για την ψυχαγωγία των μικρών τους φίλων αφού θα μπορούν να παίξουν με φουσκωτά παιχνίδια, ενώ θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

«Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη - Ερχιουρμάν για το Κυπριακό

Την Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, στις 09:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE