Μεγάλη υπόθεση…

Μεγάλη υπόθεση…

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια είναι εδώ. Ήταν στην αποστολή με την Άχνα, χθες βλέποντας το παιχνίδι ο Σωφρόνης να το καθαρίζουν ο Άλεξ και τα άλλα παιδιά, έριξε μέσα και τον Ισπανό μέσο. 

Οκτώ μήνες πέρασαν από τότε που έπαιξε ξανά σε επίσημο παιχνίδι. 

Δεν είναι λίγο πράγμα, το ότι έδειξε υπομονή και επιμονή, μετά από σοβαρή περιπέτεια (λοιμώδης μονοπυρήνωση και όχι μόνο) να κλοτσήσει ξανά μπάλα. 

Ευγνώμων είναι φυσικά ο παίχτης και προς τους ανθρώπους της ομάδας (διοίκηση και προπονητή), γιατί δεν τον “πέταξαν” το περασμένο καλοκαίρι και τον κράτησαν στην ομάδα. 

Όπως γράψαμε και την Παρασκευή, ο Σωφρόνης Αυγουστή, τον πιστεύει πολύ τον παίχτη. Είναι κι αυτός μια από τις εσωτερικές μετεγγραφές του Χειμώνα. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.