«Μπορέσαμε στη Γερμανία, μπορούμε και στην Αγγλία»

«Μπορέσαμε στη Γερμανία, μπορούμε και στην Αγγλία»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ερμή, ο Ελλαδίτης αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης βούρος.

Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Κερδίσαμε πολύ δύσκολα το σημερινό παιχνίδι, παρότι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Προηγήθηκαμε νωρίς, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση πολύ γρήγορα και χάσαμε το πλεονέκτημα που αποκτήσαμε.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου όμωε, μπήκαμε πολύ δυνατά και κυριαρχήσαμε με στόχο το δεύτερο γκολ. Αργήσαμε να σκοράρουμε, αλλά τα καταφέραμε και οι τρεις βαθμοί μας ανήκουν δικαιωματικά.

Πλέον, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Τότεναμ. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά όπως αποδείξαμε και στη Γερμανία, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε.

Θα πάμε στην Αγγλία για να διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να προσπαθήσουμε να περάσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE