Έδωσε ελαφρυντικά στους διαιτητές ο Δώνης! (δηλώσεις)

Έδωσε ελαφρυντικά στους διαιτητές ο Δώνης! (δηλώσεις)

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του στον αγώνα με τον Ερμή, παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Ελλαδίτης προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Δώνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Θεωρώ ότι κάναμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλω να βλέπω από τους παίκτες μου. Ήταν ένα ημίχρονο με πολύ καλή δημιουργία, με πολλές φάσεις και προϋποθέσεις, αλλά δυστυχώς όχι με τα καλύτερα τελειώματα.

Αυτό κρατάμε, το πρώτο ημίχρονο που πρέπει να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε ένα κενό για 15 λεπτά και ήταν λογικό να αγχωθούμε όσο έμενε το 1-1.

Παρ΄ όλα αυτά, βρήκαμε την ηρεμία και πετύχαμε το νικητήριο γκολ. Με προβληματίζει πάρα πολύ, τώρα που αρχίσαμε να ξαναβρίσκουμε τους ρυθμούς μας, που έχουμε πάλι έναν τραυματισμό με τον Καρλάο, ο οποίος ελπίζω να μην είναι σοβαρός, ενώ το ίδιο ελπίζω και για τον Ζαχίντ.

Για το παιχνίδι με την Τότεναμ, όταν παίζουμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες, πρέπει να είμαστε πολύ συμπαγείς μεσοαμυντικά και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε κάποιες προϋποθέσεις στην επίθεση.

Ελπίζω η ροή του αγώνα να πάει καλά για την ομάδα μου και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη ή την ισοπαλία, για να μπορέσουμε να πάρουμε την 3η θέση.

Όσον αφορά τη διαιτησία, εγώ μίλησα πάλι μόνο για το ποδόσφαιρο. Όπως εμείς μπορούμε να έχουμε κακή απόδοση, έτσι συμβαίνει και με τους διαιτητές. Οι φάσεις ήταν μακριά και δεν έχω καθαρή άποψη”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE