ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο ο οδηγός μοτοσικλέτας – «Εξαφανίστηκε» το δίκυκλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Στο νοσοκομείο ο οδηγός μοτοσικλέτας – «Εξαφανίστηκε» το δίκυκλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για τροχαίο ατύχημα στην λεωφόρο Ομονοίας της Λεμεσού, ενημερώθηκε η Αστυνομία γύρω στις 16:00 (02/12)…

Του Χρίστου Ζήνωνος

Συγκεκριμένα, υπό συνθήκες που διερευνώνται μοτοσικλέτα ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο οδηγός της, ο οποίος κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Ωστόσο, όταν μετέβησαν στο σημείο άνδρες της δύναμης για τις απαραίτητες εξετάσεις στην σκηνή, δεν υπήρχε μοτοσικλέτα εκεί. Είναι προφανές ότι κάποιοι μετακίνησαν την μοτοσικλέτα.

Για την ώρα, πάντως, είναι άγνωστο σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο οδηγός του δίκυκλου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.