Βραζιλία: Η Αστυνομία πυροβολεί κλέφτη και ομήρους και προσπαθεί να φανεί σαν αυτοάμυνα - ΒΙΝΤΕΟ

Βραζιλία: Η Αστυνομία πυροβολεί κλέφτη και ομήρους και προσπαθεί να φανεί σαν αυτοάμυνα - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική στιγμή όπου η Αστυνομία πυροβολεί και σκοτώνει δύο άντρες και μετά αλλάζει την σκηνή του εγκλήματος.

Η Βραζιλιάνικη Αστυνομία όπως φαίνεται από το βίντεο του Liveleak μετά τους πυροβολισμούς εναντίον του δράστη καθώς και του ενός ομήρου αλλάζει την σκηνή του εγκλήματος ούτως ώστε να δείξει ότι ενήργησαν σε αυτοάμυνα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE