Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διασημότητα της Βρετανίας άφησε 2,3 εκατ. λίρες στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η διασημότητα της Βρετανίας και party animal Τάρα Πάλμερ – Τόμκινσον, άφησε την περιουσία της ύψους 2,3 εκατομμυρίων λιρών στα παιδιά που δεν απέκτησε ποτέ σε μια διαθήκη που είχε γράψει 13 χρόνια πριν από το θάνατό της.

Το πρώην αγαπημένο κορίτσι των πάρτι έκανε τη διαθήκη το 2004, αφήνοντας την περιουσία της στα παιδιά της όταν αυτά θα έφταναν την ηλικία των 25 ετών.

Όμως, ο Πάλμερ βρέθηκε νεκρή, σε ηλικία 45 ετών, στο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον από την καθαρίστριά της, τον περασμένο Φεβρουάριο, χωρίς ποτέ να έχει αποκτήσει παιδιά.

Η περιουσία της, που εκτιμάται ότι φτάνει τα 2,34 εκατομμύρια λίρες μετά την τακτοποίηση των υποθέσεών της, θα μεταβιβαστεί τώρα στις οικογένειες του αδερφού της και της συγγραφέως αδερφής της, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Sun».

Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει τον Απρίλιο του 2015, είχε εκφράσει τη λύπη της για τον τρόπο ζωής της, λέγοντας: «Θα ήθελα να επιστρέψω σε αυτό το κορίτσι και να την ταρακουνήσω. Έκανα πράγματα για τα οποία ντρέπομαι. Η οικογένειά μου πέρασε πολλά εξαιτίας μου. Νόμιζα ότι θα ήμουν παντρεμένη και θα είχα δύο παιδιά μέχρι τώρα. Φανταζόμουν πως θα ζούσα στην εξοχή».

Σύμφωνα με την αδερφή της, η Τάρα Πάλμερ πέθανε «ειρηνικά στον ύπνο της» από διάτρηση στομάχου. Η Τάρα έπασχε από αυτισμό και έδινα μάχη με έναν όγκο στο κεφάλι όταν πέθανε ξαφνικά από διάτρηση στομάχου και περιτονίτιδα.

Είχε, επίσης, διαγνωστεί με μια αυτοάνοση ασθένεια ένα χρόνο πριν το θάνατό της.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.