Δεν σηκώνει λάθος…

Δεν σηκώνει λάθος…

Με τα όσα έδειξε και πρόσφερε ο Φελτχούιζεν στην Ομόνοια, φάνηκε ότι ο Ολλανδός δεν ήταν και η ιδανικότερη επιλογή κάτω από τα δοκάρια για το «τριφύλλι».

Από την στιγμή που ο πορτιέρο της Ομόνοιας μοιάζει με «καμένο χαρτί» στους «πράσινους», ο Πάμπος Χριστοδούλου, «ψήνει» κίνηση για τον άσσο, και ήδη κάποια ονόματα είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όποια κι αν είναι φυσικά η επιλογή για τον τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί τον Γενάρη, το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούν να υπάρξουν άλλα περιθώρια λάθους, καθώς η Ομόνοια έδειξε να πονάει αρκετά στην συγκεκριμένη θέση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE