ΠΑΦΟΣ: Έρευνα σε υποστατικό και κατάσχεση τεκμηρίων από Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Έρευνα σε υποστατικό και κατάσχεση τεκμηρίων από Αστυνομία

Κατάσχεση ηλεκτρονικών υπολογιστών σε επιχείρηση του ΟΠΕ Πάφου για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου διενήργησαν το βράδυ της Παρασκευής 1/12 έρευνα, με δικαστικό ένταλμα, σε υποστατικό στην Κάτω Πάφο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι παραλήφθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού κλήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Πάφου για κατάθεση.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο ΟΠΕ Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE