ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας – Έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες

ΕΚΤΑΚΤΟ: Φωτιά σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας – Έκλεισαν και οι τρεις λωρίδες

Έκτακτη ανακοίνωση εξέδωσε η Αστυνομία το πρωί του Σαββάτου 2/12 αναφορικά με φωτιά που ξέσπασε σε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας.

Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες ούτε εάν υπάρχουν τραυματίες.

Η ανακοίνωση προς το κοινό αναφέρει:

"Λόγω φωτιά σε φορτηγό όχημα, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λευκωσίας, παρά την έξοδο Κοφίνου, έχουν κλείσει και οι τρεις λωρίδες κυκλοφορίας προς Λευκωσία.

Στη σκηνή βρίσκονται ήδη μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Οι οδηγοί που πορεύονται προς Λευκωσία, καλούνται να χρησιμοποιούν τον παλαιό δρόμο Λεμεσού - Λευκωσίας.

Επίσης προτρέπονται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Το «blame game» του Τατάρ με τα επόμενα βήματα στις συνομιλίες για το κυπριακό

Τρεις μήνες απομένουν ουσιαστικά μέχρι την επόμενη πενταμερή διάσκεψη για το κυπριακό, που θα διεξαχθεί στη Γενεύη και τα βήματα τα οποία έχουν γίνει μέχρι τώρα, δεν προσδίδουν καμία νότα αισιοδοξίας, το αντίθετο μάλλον, με τους δύο ηγέτες να συνεχίζουν το πήγαινε-έλα για τα όσα συμφωνήθηκαν στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο, σε ότι αφορά στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE