Απίστευτο και όμως αληθινό – Τον συνέλαβαν γιατί μύριζαν τα πόδια του

Απίστευτο και όμως αληθινό – Τον συνέλαβαν γιατί μύριζαν τα πόδια του

Όσο παράξενο και αν ακούγεται, η αστυνομία στην Ινδία προχώρησε στη σύλληψη ενός επιβάτη λεωφορείου γιατί μύριζαν τα πόδια του.

Οι κάλτσες του λοιπόν στάθηκαν αφορμή για καβγά. Όπως γράφει το BBC ο επιβάτης έκανε μήνυση προς τον Πράκας Κουμάρ, 27 ετών, «για πρόκληση δημόσιας δυσαρέσκειας».

Το συμβάν σημειώθηκε στον δρόμο για το Δελχί όταν ο Κουμάρ έβγαλε τις κάλτσες του και τα παπούτσια του. Η… δυσοσμία ήταν τόσο μεγάλη που οι συνεπιβάτες του, του ζήτησαν να βάλει κάλτσες και παπούτσια σε σακούλα και να τα πετάξει έξω.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε οι υπόλοιποι επιβάτες υποχρέωσαν τον οδηγό να σταματήσει σε αστυνομικό τμήμα όπου κατέθεσαν τη μήνυση. Οι Times του Ινδουστάν γράφουν πως ο Κουμάρ αρνήθηκε τις κατηγορίες και δήλωσε πως οι επιβάτες του λεωφορείου του επιτέθηκαν αναίτια.

Η Αστυνομία δήλωσε στο BBC πως ο Κουμάρ αφέθηκε με εγγύηση.

Από usay.gr

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE