Χωρίς Εφραίμ κόντρα στους «φτεροπόδαρους» (αποστολή)

Χωρίς Εφραίμ κόντρα στους «φτεροπόδαρους» (αποστολή)

Ο ΑΠΟΕΛ με απογευματινή πρόπονηση στον Αρχάγγελο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του παιχνιδιού με τον Ερμή Αραδίππου στο ΓΣΠ.

Μετά το πέρας της προπόνησης μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του έκανε γνωστή την αποστολή που θα κατεβεί στο ΓΣΠ κόντρα στους “φτεροπόδαρους”.

Η επίσημη ενημέρωση

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό (17:00) αγώνα με τον Ερμή Αραδίππου.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο κ. Δώνης ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές της αποστολής για τη 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Αποστολή:

Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Βούρος, Μερκής, Carlão, Rueda, Vinícius, Farías, Souza, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ανδρέου, Oar, Zahid, Ebecilio, Bertoglio, Sallai, Poté, De Camargo.

Νέα προπόνησης:

Ο Ιωάννου έκανε ατομικό πρόγραμμα. Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι Milanov και Waterman.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Τ/κ ΜΜΕ: Αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση οι 3 από τους 5 Ε/κ στα κατεχόμενα

Ελεύθεροι αφέθηκαν τρεις από τους πέντε Ελληνοκύπριους που κρατούνταν παράνομα στα κατεχόμενα από τον περασμένο Αύγουστο.