Συμβαίνει κάτι;

Συμβαίνει κάτι;

Ο Εφραίμ για δεύτερη συνεχόμενη φορά παρέμεινε εκτός αποστολής, και από την στιγμή που το όνομα του δεν συμπεριλαμβάνεται στο ιατρικό δελτίο δημιουργεί αυτομάτως εύλογα ερωτήματα.

Όπως καλά αναφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες, ο Γιώργος Δώνης βλέπει και τσεκάρει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του στις προπονήσεις, κι αναλόγως αποφασίζει για το ποιος/οι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν την ομάδα τους στα παιχνίδια της.

Προφανώς ο Ελλαδίτης τεχνικός με το πέρας της τελευταίας προπόνησης του ΑΠΟΕΛ ενόψει Ερμή, θεώρησε ότι ο Εφραίμ δεν είναι απόλυτα έτοιμος (ξανά) για το παιχνίδι του Σαββάτου και κρίθηκε αναγκαίο να παραμείνει και πάλι εκτός.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE