Δέστε τι ώρα κάνει πρωϊνή προπόνηση η Πάφος, δεν είναι ό,τι και πιο συνηθισμένο!

Δέστε τι ώρα κάνει πρωϊνή προπόνηση η Πάφος, δεν είναι ό,τι και πιο συνηθισμένο!

Μετά το πέρας του ματς κόντρα στην ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή (26/11) άνθρωπος της Πάφου μας είπε στα θεωρία του γηπέδου την ώρα που θα ξεκινήσει η προπόνηση την επόμενη μέρα το πρωί και δεν ήταν ό,τι πιο συνηθισμένο ακούσαμε.

Μας αποκάλυψε ό,τι την Δευτέρα το πρωί, δηλαδή την ακριβώς επόμενη του ματς, ο Λούκας Έλσνερ θα μαζέψει τους παίχτες του στις 06:30 π.μ και θα τους επισημάνει τα λάθη τους και θα ξεκινήσει να τους προετοιμάζει για το επόμενο ματς (δηλαδή κόντρα στον Απόλλωνα).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

ΠτΔ: Παρουσίασε στοιχεία για παράκαμψη κυρώσεων από Τουρκία στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσίασε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συγκεκριμένα στοιχεία για την παράκαμψη των κυρώσεων κατά της Ρωσίας από την Τουρκία, κατά τη συζήτηση για το θέμα της Ουκρανίας. Το θέμα παράκαμψης των κυρώσεων απασχόλησε εκτενώς τη συζήτηση στο Συμβούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE