ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟΥ: Δεν θεωρείται λήξαν το θέμα – Αποφασίζει ο Γ. Εισαγγελέας

Το θέμα με τις καταγγελίες περί ξυλοδαρμού εθνοφρουρού από τον διοικητή της μονάδας του στην Λεμεσό, δεν πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Κι αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση του Κώστα Κληρίδη. Ο φάκελος της υπόθεσης έχει παραδοθεί στον Γενικό Εισαγγελέα από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανότατα εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο κ. Κληρίδης θα αποφανθεί κατά πόσον προκύπτουν ποινικές ευθύνες ή όχι.

Πάντως, μετά τη μαρτυρία του κληρωτού στρατιώτη, υπήρξαν -σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στον ημερήσιο Τύπο- καταθέσεις που παρουσίαζαν διαφορετική εκδοχή για το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE