Προτίθεται να δώσει… 145 εκατομμύρια για τον παικταρά της Λίβερπουλ η Μπάρτσα!

Προτίθεται να δώσει… 145 εκατομμύρια για τον παικταρά της Λίβερπουλ η Μπάρτσα!

Στα 145 εκατ. ευρώ φέρεται να έχει ορίσει την τιμή του Φελίπε Κουτίνιο η Λίβερπουλ και η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να τα δώσει… όλα για να τον κάνει δικό της τον Γενάρη.

Δυνατά στο προσκήνιο των “μπλαουγκράνα” παραμένει ο Βραζιλιάνος άσος των “Reds”, που αποτέλεσε το σίριαλ του καλοκαιριού (το δεύτερο μετά από εκείνο του Νεϊμάρ) για τους Καταλανούς.

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να προελαύνει στο ισπανικό πρωτάθλημα, ωστόσο η διοίκηση εμφανίζεται αποφασισμένη να “χτυπήσει” τον Κουτίνιο από τον Γενάρη, παρ’ ό,τι ο παίκτης δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της “Mundo Deportivo” το κόστος της μεταγραφής του διεθνούς μεσοεπιθετικού φτάνει στα 145 εκατ. ευρώ, ενώ η “Sport” κάνει λόγο για ένα ποσό μεταξύ 130-150 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα αποκαλύπτεται και το συμβόλαιο που είναι διατεθειμένη να προσφέρει η ομάδα του Βαλβέρδε στον Κουτίνιο και γίνεται λόγος για 14 εκατ. ευρώ ετησίως.

Την ίδια στιγμή σημειώνεται πως οι “μπλαυγκράνα” θα προσπαθήσουν να βγάλουν από πάνω τους τρία συμβόλαια, μεταξύ των οποίων και του Αρντά Τουράν, ώστε να καλυφθεί το ποσό για τον Βραζιλιάνο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Ιταλό ομόλογό του σήμερα στη Ρώμη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλλα, θα έχει σήμερα Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη στις 26 και 27 Φεβρουαρίου κατόπιν πρόσκλησης του Ιταλού ομολόγου του. Χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε συνομιλίες στην ιταλική πρωτεύουσα με την Πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι μετά το πέρας των οποίων οι δύο ηγέτες ανακοίνωσαν την πρόθεση των χωρών τους να ξεκινήσουν συζητήσεις για την κατάρτιση ενός κοινού εγγράφου εταιρικής σχέσης, για την αντιμετώπιση σειράς κοινών προτεραιοτήτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE