Άπαντες παρόντες πλην ενός

Άπαντες παρόντες πλην ενός

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (01/12) η προετοιμασία της Ανόρθωσης, για το Αμμοχωστιανό ντέρμπι με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο “Αντωνης Παπαδόπουλος (03/12, 18:00).

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, όλοι οι παίκτες προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς, πλην του Γιώργου Παπαδόπουλου που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Σημειώνουμε ότι είναι εκτός πλάνων λόγω καρτών, οι Πράνιτς και Καμαρά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE