Οι συνεργάτες της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» πάνε εκδρομή – Χωρίς την Αριστοτέλους! – VIDEO

Οι συνεργάτες της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιάνα» πάνε εκδρομή – Χωρίς την Αριστοτέλους! – VIDEO

Την Παρασκεύη 1η Δεκεμβρίου μαζεύτηκαν όλοι στις εγκαταστάσεις του Alpha Κύπρου και ξεκίνησαν με το «τρενάκι του τρόμου» το ταξίδι τους.

Το instastory της Εριλένας Πελαγία πρόδωσε την εκδρομή του πάνελ και όλων των υπόλοιπων συνεργατών της εκπομπής «Με αγάπη Χριστιανα».

Το τρενάκι του τρόμου δεν ήταν τίποτα άλλο από το αυτοκίνητο ενός από τους συνεργάτες της εκπομπής που ανέλαβε να τους μεταφέρει στην όμορφη συμπρωτεύουσα.

Η παρουσιάστρια, Χριστιάνα Αριστοτέλους» λόγω της νοεγέννητης Μελίνας δεν τους συνόδευσε.

Η σημερινή εκπομπή του Alpha Κύπρου, όπως ανέφερε η Χριστιάνα την Πέμπτη, θα βγει στον αέρα από την Λεμεσό:

Δείτε τις αναρτήσεις της συνεργάτιδας της Αριστοτέλους:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Έρχεται Κύπρο ο Μακρόν – Υπογραφή αναβαθμισμένης στρατηγικής εταιρικής συνεργασίας

Στην επερχόμενη επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, στην Κύπρο αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Κύπρο για τον εορτασμό της Ημέρας της Βαστίλης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γαλλοκυπριακό Σχολείο στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE