Τραγωδία στην Κρήτη: Προσπαθούσε να αλλάξει μια λάμπα και τελικά έχασε τη ζωή του ο Γιώργος

Τραγωδία στην Κρήτη: Προσπαθούσε να αλλάξει μια λάμπα και τελικά έχασε τη ζωή του ο Γιώργος

Ο σοβαρός τραυματισμός του από ένα στραβοπάτημα τον ανάγκασε να παλεύει επί ένα χρόνο ωστόσο δεν τα κατάφερε.

 

Έχασε τη "μάχη" να κρατηθεί στη ζωή ο  Γιώργος Σφυρογιαννάκης, ο νεαρός που είχε τραυματιστεί την 8η Οκτωβρίου του 2016 σε εργατικό ατύχημα, στην Ελούντα. 

Τότε ,στην προσπάθεια του να αλλάξει μία λάμπα, έπεσε από τη σκάλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Ο Γιώργος όπως μεταδίδει το cretalive.gr νοσηλευόταν ολόκληρο το διάστημα μετά το τραυματισμό του σε κωματώδη κατάσταση παλεύοντας να επανέλθει ωστόσο ο άτυχος νέος δεν τα κατάφερε.

Η τοπική κοινωνία έχει "βυθιστεί" στο πένθος για την απώλεια του παλικαριού που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE