ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Γείτονες θύμα και θύτης- Έβγαινε γυμνός από το μπάνιο και τον έβλεπε η 18χρονη κόρη του 41χρονου- Τον προειδοποίησε πριν τον κτυπήσει

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ 21ΧΡΟΝΟΥ – ΠΑΦΟΣ: Γείτονες θύμα και θύτης-  Έβγαινε γυμνός από το μπάνιο και τον έβλεπε η 18χρονη κόρη του 41χρονου- Τον προειδοποίησε πριν τον κτυπήσει

Ο 41χρονος επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον 21χρονο την Τετάρτη 29/11 όταν τον εντόπισε σε κατάστημα της περιοχής, μετά από προειδοποιήσεις που του είχε κάνει.

Συγκεκριμένα, οι δύο άντρες ζουν στην ίδια γειτονιά.

Ο 21χρονος Ελλαδίτης, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Ενημέρωση Τώρα», συνήθιζε να βγαίνει γυμνός από το μπάνιο της οικείας του, με αποτέλεσμα να προκαλεί την 18χρονη κόρη του 41χρονου.

Ο 41χρονος, προειδοποίησε τον νεαρό να είναι πιο προσεκτικός, χωρίς ωστόσο να τον λάβει υπόψη.

Αποτέλεσμα αυτού, όταν ο 41χρονος συναντήθηκε τυχαία με τον 21χρονο σε κατάστημα της πόλης, του επιτέθηκε.

Θυμίζουμε ότι ο 41χρονος καταζητείτο από την πρώτη στιγμή από την Αστυνομία, ενώ την Πέμπτη 30/11 συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

*H κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές επόμενης εβδομάδας νέα συνάντηση διαπραγματευτών

Αρχές της επόμενης εβδομάδας θα πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων, του Ε/κ διαπραγματευτή Μενέλαου Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, Ειδικού Αντιπροσώπου του Τ/κ ηγέτη, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.