Δυσαρεστήθηκε η Κύπρια παρουσιάστρια με το black χιούμορ του Τρύφωνος– Αποστομωτική η απάντησή της: «Αλλού αυτά!» - VIDEO

 Δυσαρεστήθηκε η Κύπρια παρουσιάστρια με το black χιούμορ του Τρύφωνος– Αποστομωτική η απάντησή της: «Αλλού αυτά!» - VIDEO

Ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου την χαρακτήρισε «Φλωρινιώτη» αφου έσκασε μύτη με παγιέτα και η Λεμεσιανή με υφάκι του απάντησε κάνοντας χρήση του ''ρόλου'' του...

Ένα επεισόδιο special του πιο αδύναμου κρίκου θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου οι τηλεθεατές του ΡΙΚ.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ του τηλεπαιχνιδιού ο Τάσος Τρύφωνος δεν χαρίζεται στους επώνυμους παίκτες – φιλοξενούμενούς του.

Ανάμεσά τους ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο Αντρέας Πατσαλίδης, ο Νικολας Ιωαννίδης, η Μαρίνα Φιλιππίδου, ο Άλεξ Παναγή, η Στέλλα Γεωργιάδου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου και πολλοί άλλοι.

Κάποια στιγμή ο Τάσος Τρύφωνος σχολιάζει την ενδυματολογική επιλογή της Μαρίνας Φιλιππίδου, η οποία εμφανίστηκε με παγιέτα χαρακτηρίζοντάς της Φλωρινιώτη, με την παρουσιάστρια να του απαντά: «Αν μπορούσατε θα ρχοσασταν κι εσείς με την παγιέτα! Κύριε Τρύφωνος αλλού αυτά! Ξέρουμε πολύ καλά τον ρόλο σας!».

Και όπως ήταν επόμενο ο παρουσιαστής του πιο αδύναμου κρίκου δεν κάθισε με "σταυρωμένα και χέρια", και λέγοντας την τελευταία λέξη την αποκάλεσε «γλωσσού».

Το επεισόδιο θα μεταδοθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΥΦΑ.

Δείτε το ξεκαρδιστικό τρέιλερ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE