Πόσες τούρτες και πόσα κεράκια έσβησε η Ραμόνα Φίλιπ; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πόσες τούρτες και πόσα κεράκια έσβησε η Ραμόνα Φίλιπ; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, η Ραμόνα Φίλιπ Τορναρίτη είχε τα γενέθλιά της και τα γιόρταζε από το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα.

Η σύζυγός του Χριστόφορου Τορναρίτη γιόρτασε τα γενέθλιά της με την οικογένειά της, τους συνεργάτες της, αλλά και τους φίλους της.

Οι συνεργάτες της ετοίμασαν μια έκπληξη για την σχεδιάστρια μόδας, με μια τούρτα στο ατελιέ της.

 

Η Ραμόνα άνοιξε μια σαμπάνια για να το γιορτάσει...

Ακολούθησε γεύμα με τα παιδιά της Νικόλ και Γιώργο Αλέξανδρο, όπου έσβησε τα 41 της κεράκια με την βοήθειά τους.

Το βράδυ ο σύζυγός της, Χριατόφορος, της επιφύλαξε μια έκπληξη, με μια μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα φορέματος.

Η μέρα της κοσμικής κυρίας της Λευκωσίας έκλεισε με χορό και τραγούδι μέχρι πρωϊας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Τραγωδία στο Κίτι: Έχασε τη ζωή του 31χρονος Ελληνοκύπριος μετά από ατύχημα με αλεξίπτωτο σε παραλία – Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Γύρω στις 08:30 σήμερα το πρωί ενώ δύο Eλληνοκύπριοι πετούσαν με μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα πλαγιάς paramotor glider (τύπος ανεμοπτέρου που έχει βενζινοκίνητο κινητήρα με έλικα στο πίσω μέρος) (ο καθένας το δικό του) στην παραλιακή περιοχή Παρασόλια στο Κίτι.

BEST OF TOTHEMAONLINE