Γυναίκα απεβίωσε μετά από χειρουργική επέμβαση χολής στα κατεχόμενα – Σε ιατρικό λάθος αποδίδονται τα αίτια θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα απεβίωσε μετά από χειρουργική επέμβαση χολής στα κατεχόμενα – Σε ιατρικό λάθος αποδίδονται τα αίτια θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 63χρονη γυναίκα, έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στη χολή, με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα να καταλήξει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής ιστοσελίδας kibris724.com, η 63χρονη προσαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση πέτρας από τη χολή, ωστόσο λόγω λοίμωξης, δυστυχώς έπεσε σε κώμα.

Την νύχτα της Τρίτης 28/11 η άτυχη γυναίκα απεβίωσε.

Η κηδεία της 63χρονης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/11, στην οποία παρευρέθηκαν τόσο συγγενείς και φίλοι, όσο και πρόσωπα της πολιτικής των κατεχομένων.

Ο θάνατος της 63χρονης, αποδίδεται σε ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE