Γυναίκα απεβίωσε μετά από χειρουργική επέμβαση χολής στα κατεχόμενα – Σε ιατρικό λάθος αποδίδονται τα αίτια θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γυναίκα απεβίωσε μετά από χειρουργική επέμβαση χολής στα κατεχόμενα – Σε ιατρικό λάθος αποδίδονται τα αίτια θανάτου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η 63χρονη γυναίκα, έπεσε σε κώμα μετά από χειρουργική επέμβαση στη χολή, με αποτέλεσμα λίγες μέρες αργότερα να καταλήξει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκοκυπριακής ιστοσελίδας kibris724.com, η 63χρονη προσαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση πέτρας από τη χολή, ωστόσο λόγω λοίμωξης, δυστυχώς έπεσε σε κώμα.

Την νύχτα της Τρίτης 28/11 η άτυχη γυναίκα απεβίωσε.

Η κηδεία της 63χρονης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30/11, στην οποία παρευρέθηκαν τόσο συγγενείς και φίλοι, όσο και πρόσωπα της πολιτικής των κατεχομένων.

Ο θάνατος της 63χρονης, αποδίδεται σε ιατρική αμέλεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE