Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Πριν οκτώ μέρες τραυματίστηκε ο Άντον Μάγκλιτσα, στα πρώτα στάδια του αγώνα με τη Λυόν στη Γαλλία. Οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι θα μείνει για ένα μήνα έξω. 

Με αφορμή αυτές, σχεδόν όλοι προβλέψαμε ότι ο Κροάτης επιθετικός, θα είναι σε θέση να κλοτσήσει ξανά μπάλα σε επίσημο παιχνίδι, με το… καλημέρα του 2018 (3 Ιανουαρίου) στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.  

Η ιστοσελίδα μας, μαθαίνει ότι υπάρχει περίπτωση ο Μάγκλιτσα να είναι έτοιμος και στο τελευταίο παιχνίδι του 2017, που είναι με τον Ερμή εκτός έδρας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Ο παίχτης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE