Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Ίσως πιο γρήγορα ο Μάγκλιτσα…

Πριν οκτώ μέρες τραυματίστηκε ο Άντον Μάγκλιτσα, στα πρώτα στάδια του αγώνα με τη Λυόν στη Γαλλία. Οι εκτιμήσεις των γιατρών έλεγαν ότι θα μείνει για ένα μήνα έξω. 

Με αφορμή αυτές, σχεδόν όλοι προβλέψαμε ότι ο Κροάτης επιθετικός, θα είναι σε θέση να κλοτσήσει ξανά μπάλα σε επίσημο παιχνίδι, με το… καλημέρα του 2018 (3 Ιανουαρίου) στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.  

Η ιστοσελίδα μας, μαθαίνει ότι υπάρχει περίπτωση ο Μάγκλιτσα να είναι έτοιμος και στο τελευταίο παιχνίδι του 2017, που είναι με τον Ερμή εκτός έδρας, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου. Ο παίχτης ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Σαφές μήνυμα στήριξης από Φον ντερ Λάιεν για το Κυπριακό: «Η ΕΕ δεσμευμένη στην επανένωση της Κύπρου»

Μήνυμα στήριξης προς τις προσπάθειες για την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό απηύθυνε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εν μέσω της Πενταμερούς συνάντησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη.