Ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!

Ετοιμάζει βαλίτσες και έρχεται Κύπρο για τις υπογραφές!

Όλα έχουν πάρει τον… δρόμο τους και ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε αναμένεται να είναι ο ένας εκ των παικτών που θα ενισχύσει τον ΑΠΟΕΛ από τη μεταγγραφική περίοδο Ιανουαρίου και έπειτα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά με τους γαλαζοκίτρινους και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να πάρει το αεροπλάνο για να βρεθεί στην Κύπρο, να ακολουθήσει τη διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων, να συζητήσει τα τυπικά με τη διοίκηση Πετρίδη και εάν δεν προκύψει το παραμικρό να βάλει την τζίφρα του στο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με προσδοκίες αλλά και βαριά σκιά εντάσεων η συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ερχιουρμάν - Στο επίκεντρο τα ΜΟΕ και οι κινήσεις Γκουτέρες

Με αναφορές σε πιθανές θετικές εξελίξεις και με την προσοχή στραμμένη τόσο στα ΜΟΕ όσο και στις διεργασίες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, πραγματοποιείται σήμερα στις 16:30 η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE