ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λευκόθεου για δύο ημέρες - Διευθετήσεις για απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Απολλώνειο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστή η λεωφόρος Λευκόθεου για δύο ημέρες - Διευθετήσεις για απρόσκοπτη λειτουργία του Νοσοκομείου Απολλώνειο

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στις 19:00 μέχρι την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου η ώρα 14:00, στη λεωφόρο Λευκοθέου (Μακεδονιτίσσης), στην Έγκωμη και στον Στρόβολο, θα διεξάγονται εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που μετέδωσε το ΓΤΠ, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λεωφόρος Λευκοθέου (Μακεδονιτίσσης), θα είναι κλειστή και η κυκλοφορία θα διεξάγεται διαμέσου παρακείμενων οδών. Προστίθεται ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις σε συνεργασία με την Αστυνομία για την απρόσκοπτη λειτουργία του ιατρικού κέντρου «Απολλώνειο».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή, οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.