Άρχισαν οι πρόβες νυφικού για την Κύπρια παρουσιάστρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Άρχισαν οι πρόβες νυφικού για την Κύπρια παρουσιάστρια – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τον περασμένο Ιούλιο ο αγαπημένος της, της έκανε πρόταση γάμου και λίγο πριν μπει το 2018 άρχισε τις πρόβες νυφικού.

 Η Αφροδίτη Γεωργίου βρέθηκε στον οίκο νυφικών της επιλογής της και άρχισε τις πρόβες για το νυφικό της μεγάλης μέρας της ζωής της.  

«Ας αρχίσουμε τις πρόβες σιγά – σιγάάά» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, η παρουσιάστρια της εκπομπής "Follow" του ΑΝΤ1, όπου ποζάρει με ένα πέπλο στο κεφάλι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

ΠτΔ: Έτοιμος να δει Έρχιουρμαν ακόμη και σήμερα – Γιατί η κοινή συνάντηση ορίστηκε στις 9 Νοεμβρίου

Την ετοιμότητα του να συναντηθεί με την κα Ολγκίν και τον κ. Ερχιουρμαν όποτε το κρίνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος απαντώντας σε επικρίσεις κομμάτων σημείωσε ότι σε καμία απολύτως περίπτωση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογικό αγώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE