Του έκοψε το αυτί με δαγκωνιά για μια θέση πάρκινγκ

Του έκοψε το αυτί με δαγκωνιά για μια θέση πάρκινγκ

Ένας 29χρονος, στο Μιλάνο, δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός οδηγού ταξί, στο τέλος διαπληκτισμού για το ποιος έπρεπε να παρκάρει σε κεντρική περιοχή της πόλης. Ο εικοσιεννιάχρονος Αντόνιο Μπίνι -όπως διαπιστώθηκε και από εικόνες που κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος- επιτέθηκε σε σαρανταοκτάχρονο ταξιτζή, του έσπασε τη μύτη και κατόπιν του δάγκωσε το αυτί, κόβοντας μεγάλο μέρος του.

 

 

Ο οδηγός ταξί, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να σταματήσει τον δράστη (επιχείρησε και να ανέβει στο καπό του αυτοκινήτου του), παρά τα τραύματα, μετέβη με το επαγγελματικό όχημά του σε σταθμό πρώτο βοηθειών της ιταλικής συμπρωτεύουσας, όπου κατάφεραν να του βάλουν ράμματα και θα μπορέσει να επιτρέψει στην δουλειά σε ένα μήνα.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δε Αντόνιο Μπίνι, ο οποίος ασχολείται με μπόντι- μπίλντινγκ και εργάζεται ως υπάλληλος εταιρίας ιδιωτικής φύλαξης, συνελήφθη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο με την κατηγορία της πρόκλησης σοβαρής σωματικής βλάβης.

Όπως υπογραμμίζουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αλλά και ο ίδιος ο οδηγός ταξί, εκείνο που προκαλεί τεράστια εντύπωση (ακόμη περισσότερο και από την βάρβαρη συμπεριφορά του δράστη), είναι η αδιαφορία που έδειξαν όλοι οι περαστικοί, οι οποίοι παρακολούθησαν από «απόσταση ασφαλείας» όλη την επίθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE