Βig thing o Mηνάς Αντωνίου!

Βig thing o Mηνάς Αντωνίου!

Άνοιξε λογαριασμό με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ο Μηνάς Αντωνίου. Στη χθεσινή έκτη του εμφάνιση με την ομάδα της Λευκωσίας, έβαλε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Ερμή στο ΓΣΖ.

Συνολικά έχει 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, αγωνίστηκε βασικός και στον αγώνα Σούπερ Καπ με τον Απόλλωνα τον Αύγουστο. 

Μόνο στο Τσιάμπιονς Ληγκ δεν έπαιξε ακόμα ο Λεμεσιανός παίχτης, ίσως ο Γιώργος Δώνης του δώσει την ευκαιρία να πάρει το “βάπτισμα του πυρός” στον αγώνα της προσεχούς Τετάρτης στο “Γουέμπλεϊ” με την Τότεναμ.   

Δεν ήταν στις ηχηρές μετεγγραφές του Καλοκαιριού ο Αντωνίου, αλλά να δείτε ότι στην πορεία θα εξελιχθεί σε big thing για την ομάδα της Λευκωσίας. Δεν τον… λέμε next big thing, επειδή δεν είναι πιτσιρίκι, αφού σε δυο μήνες θα συμπληρώσει το 24ο έτος της ηλικίας του. 

Πρόκειται για έναν ποιοτικό παίχτη, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει ένα από τα νέα “υλικά” του Ραν Μπεν Σιμόν, για να χτίσει μια πιο ανταγωνιστική εθνική ομάδα για την επόμενη διοργάνωση. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.