Χρειάζεται αυτοπεποίθηση ο μικρός…

Χρειάζεται αυτοπεποίθηση ο μικρός…

Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να παραγγείλει καφέ, αφού στο μεγαλύτερο διάστημα δεν πήγαινε η μπάλα στην περιοχή του. Χθες βράδυ στο ΓΣΖ δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Ήταν εύκολη η επικράτηση του ΑΠΟΕΛ πάνω στον Ερμή, αλλά σε μερικές φάσεις χρειάστηκε να… επέμβει ή να παίξει μπάλα ο Αντρέας Παρασκευά. 

Να είμαστε ειλικρινείς, δεν τον είδαμε να… αντιδρά με αυτοπεποίθηση. Δηλαδή, δεν μπορούμε να πούμε ότι όποτε χρειάστηκε να επέμβει έκανε το σωστό, ιδιαίτερα σε μια φάση που πήγε να διώξει και δεν βρήκε τη μπάλα. 

Τους νεαρούς παίχτες τους βοηθούμε να γίνονται καλύτεροι, αν τους κάμουμε αληθινή κριτική και όχι λέγοντας ή γράφοντας “παραμυθιάσματα”. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE