Μεγάλο κρίμα! Η αξιολάτρευτη Αθηνά από την Κύπρο έμεινε εκτός Voice- Εξαιρετική η εμφάνισή της στα "knockout" - VIDEO

Μεγάλο κρίμα! Η αξιολάτρευτη Αθηνά από την Κύπρο έμεινε εκτός Voice- Εξαιρετική η εμφάνισή της στα "knockout" - VIDEO

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η Αθηνά, ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για την πρώτη θέση του σόου, ωστόσο τελικά, αποφασίστηκε να μείνει εκτός.

Η Αθηνά Λιανού, διαγωνίστηκε την Τετάρτη 29/11 στα «knockout» του The Voice, όπου αντιμετώπισε τον Γιώργο Ζιώρη και την Μεξικανή Ντανιέλα Πούγκα.

Η μάχη μεταξύ των τριών καλλιτεχνών ήταν μεγάλη, αφού όλοι ήταν με τον δικό τους τρόπο ξεχωριστοί.

Η Κύπρια καλλιτέχνης διαγωνίστηκε με το τραγούδι «Πόσο λυπάμαι».

Ωστόσο, η Αθηνά με την γλυκιά της φωνή, έδωσε άλλη νότα στο «battle», αλλά τελικά ο coach της, Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε όπως την αφήσει εκτός παιχνιδιού και να συνεχίσει με τον Γιώργο.

Ο Κωστής ανάφερε ότι επέλεξε τον Γιώργο γιατί είναι σε μια δύσκολη φάση που κανείς δεν κατάλαβε, και αφού κατάφερε να ανταπεξέλθει με αυτόν τον τρόπο παρά το ότι δοκιμάζεται, θεωρεί ότι έχει όλα τα προσόντα για να προχωρήσει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Ενημέρωσε τον Βασιλιά της Ιορδανίας για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το πρωί συνάντηση με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β’, στο περιθώριο της 3ης Διάσκεψης των ΗΕ για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, της Γαλλίας.  

BEST OF TOTHEMAONLINE