ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

Η ώρα 06.33 το πρωί της Τετάρτης 29/11 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβρεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MERCEDES AMG σταθμευμένο στο δρόμο στην οδό Ντελακρουά στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.40.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του οχήματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού από το βυτίο των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην εγκατάσταση του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

«Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια στη Γενεύη» - Ολοκληρώθηκε η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ

Είμαστε πανέτοιμοι για όλα τα σενάρια και πάμε στη Γενεύη με ένα και συγκεκριμένο στόχο, την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από εκεί που έμειναν στο Κραν Μοντανά, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων από την ανάληψη της Προεδρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE