ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες λόγω... προβλήματος!

Η ώρα 06.33 το πρωί της Τετάρτης 29/11 λήφθηκε κλήση στην Πυροσβρεστική για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας MERCEDES AMG σταθμευμένο στο δρόμο στην οδό Ντελακρουά στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 06.40.

Από την πυρκαγιά υπέστη ζημιές ο χώρος της ηλεκτρικής εγκατάστασης του οχήματος.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκε τυλιχτήρας νερού από το βυτίο των πυροσβεστικών οχημάτων.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω ηλεκτρικού προβλήματος στην εγκατάσταση του οχήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Δεν προχωρά σε ποινικές διώξεις για Θανάση η Νομική Υπηρεσία - «Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας»

Για άλλη μια φορά οι θεσμοί είναι εναντίον μας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Ανδριάνα Νικολάου, μητέρα του δολοφονηθέντος εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, επιβεβαιώνοντας ότι η Νομική Υπηρεσία ενημέρωσε πως, ο Γενικός Εισαγγελέας δεν προτίθεται να προχωρήσει σε καταχώρηση ποινικών διώξεων, για οποιοδήποτε αδίκημα. «Αυτοί που δολοφόνησαν το παιδί μου ήταν ερασιτέχνες» αλλά αυτοί που συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το έγκλημα «είναι επαγγελματίες», ανέφερε η κ. Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE