«Είπα στους παίκτες μου να το διασκεδάσουν»

«Είπα στους παίκτες μου να το διασκεδάσουν»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια της ομάδας του στο ματς κυπέλλου με την Ανόρθωση, έμεινε ο προπονητής του Π.Ο. Ξυλοτύμπου, Στέλιος Αντωνίου.

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Είναι τιμή μας σαν Σωματείο που αντιμετωπίσαμε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Είπα στους παίκτες μου πριν το παιχνίδι, να το διασκεδάσουν και ότι βγει. Σκοράραμε ένα γκολ, αλλά κουραστήκαμε και δεν το κρατήσαμε. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι περισσότερο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE