ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ: Τα τελευταία λόγια του Βοσνιοκροάτη στρατηγού πριν αυτοκτονήσει με δηλητήριο – Όλο το VIDEO

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΧΑΓΗΣ: Τα τελευταία λόγια του Βοσνιοκροάτη στρατηγού πριν αυτοκτονήσει με δηλητήριο – Όλο το VIDEO

Όπως μετέδωσε η κροατική κρατική τηλεόραση λίγο πριν από τις 16:00 (29/11) ο Βοσνιοκροάτης πρώην στρατηγός, Σλόμποταν Πράλιακ, υπέκυψε μετά την πόση δηλητηρίου στο δικαστήριο της Χάγης.

Ο 72χρονος Πράλιακ είχε καταδικαστεί σε 20ετη ποινή κάθειρξης. Λίγο μετά την ανακοίνωση της ποινής του, απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Ο Πράλιακ δεν είναι εγκληματίας. Απορρίπτω την ετυμηγορία σας». Λίγες στιγμές αργότερα ήπιε δηλητήριο.

«Μόλις ήπια δηλητήριο. Δεν είμαι εγκληματίας πολέμου. Αντιτίθεμαι σ΄ αυτή την καταδίκη», πρόσθεσε.

Λίγες ώρες αργότερα κατέληξε σε νοσοκομείο της Ολλανδίας. Ήδη η ολλανδική Αστυνομία απέκλεισε τη δικαστική αίθουσα για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Δείτε το VIDEO που καταγράφει τις δραματικές στιγμές. Στο6’20’’ είναι η στιγμή που πίνει δηλητήριο:

https://www.youtube.com/watch?v=yrvwJTR3FDw

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Σωρεία αντιδράσεων μετά τον καθορισμό του νέου κατώτατου μισθού - Πόσοι αναμένεται να επωφεληθούν

Αύξηση του κατώτατου μισθού για την επόμενη διετία ανακοίνωσε η Κυβέρνηση, με τους συνδικαλιστές να δηλώνουν πως οι αριθμοί δεν ανταποκρίνονται στα υφιστάμενα δεδομένα και τους εργοδότες να υποστηρίζουν ότι οι αυξήσεις είναι μεγαλύτερες από το αναμενόμενο.

BEST OF TOTHEMAONLINE