Ο εκλεκτός του Πάμπου για τον «άσο»

Ο εκλεκτός του Πάμπου για τον «άσο»

Στο τελικό στάδιο φαίνεται πως βρίσκονται οι προσπάθειες της Ομόνοιας για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Όπως αποκάλυψε σήμερα ο Active πρώτος στη λίστα τη δεδομένη στιγμή είναι ο Νικολάι Μιχαίλοφ. Είναι 29 ετών, διεθνής με την εθνική Βουλγαρίας, ο οποίος πέρασε από Λέφσκι, Λίβερπουλ, Τβέντε, Βερόνα, ενώ την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην τουρκική Μερσίν Ιντμάν.

Μετρά 34 συμμετοχές στην εθνική Βουλγαρίας και φαίνεται ότι είναι στην κορυφή της λίστας του Πάμπου Χριστοδούλου και Μάκη Παπαϊωάννου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE