Συνέλευση με φόντο τους… επενδυτές

Συνέλευση με φόντο τους… επενδυτές

Όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή Γενική Συνέλευση (18:30) της Νέας Σαλαμίνας όπου αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα και κυρίως κατά πόσο τα μέλη του συλλόγου θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση ή θα ζητήσουν αλλαγή.

Το σίγουρο είναι ότι τα μέλη θα ρωτήσουν για να μάθουν πολλά όσον αφορά τους υποψήφιους επενδυτές που θα έρθουν από βδομάδες για τελικές επαφές. Πρόθεση της διοίκησης δεν είναι για την ώρα να ανοίξει τα χαρτιά της μιας και αν δεν υπάρξουν χειροπιαστές ενδείξεις δεν έχει πρόθεση να γεμίσει αισιοδοξία τον κόσμο και στο τέλος να τον απογοητεύσει.

Θα γίνει ένα απολογισμός από τον πρόεδρο Θουκή Θουκιδίδη και απ’ εκεί και πέρα θα διαφανεί τι θα ακολουθήσει.

Η ομάδα βρίσκεται σε κομβικό σταυροδρόμι και το σημαντικό είναι να μπορέσει να βγει πιο δυνατή, ενισχυμένη και ενωμένη μέσα από τη Συνέλευση.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE