Έρχονται περίπου 2 χιλιάδες…

Έρχονται περίπου 2 χιλιάδες…

Την μεθεπόμενη Πέμπτη είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι του Απόλλωνα με την Έβερτον. Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του 5ου ομίλου του Γιουρόπα Ληγκ. 

Το παιχνίδι θα γίνει για διαδικαστικούς λόγους, αφού και οι δυο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Για τον Απόλλωνα κίνητρο είναι το… πριμ των 360 χιλιάδων ευρώ (για νίκη) της ΟΥΕΦΑ. 

Η Έβερτον από την άλλη θα παίξει μόνο για το γόητρο της, το οποίο είναι “τσαλαπατημένο” στη φετινή σεζόν, αφού πάει χάλια και στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Ληγκ. 

Παρόλα αυτά, μας ενημέρωσαν από τον επίσημο Απόλλωνα ότι υπάρχει πιθανότητα στο παιχνίδι της 7ης Δεκεμβρίου, οι οπαδοί των “Ζαχαρωτών” να είναι περίπου 1700 στο Βόρειο πέταλο του ΓΣΠ. 

Να μην ξεχνάμε ότι για τους Άγγλους είναι αγαπημένος προορισμός η Κύπρος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για το άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στη Λευκωσία - «Ενισχύεται το διεθνές αποτύπωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας»

Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, καθώς και την υπερηφάνειά του για την επιτυχή διοργάνωση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η διοργάνωση ενίσχυσε το διεθνές αποτύπωμα της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE