Να γιορτάσει με νίκη…

Να γιορτάσει με νίκη…

Η 29η Νοεμβρίου είναι αρκετά σημαντική μέρα για τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο, καθώς κάθε χρόνο τέτοια μέρα γιορτάζει τα γενέθλια του.

Τα φετινά του γενέθλια φυσικά, ο Νεκτάριος Πετεβίνος δεν θα τα γιορτάσει κάπου έξω με την οικογένεια του και τους φίλους του αλλά στο γήπεδο, καθώς ο ΑΠΟΕΛ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις κόντρα στον Ερμή (εξ αναβολής παιχνίδι).

Σίγουρα το καλύτερο δώρο γι αυτόν σήμερα θα ήταν μια νίκη κόντρα στους «φτεροπόδαρους», με την οποία θα δει την ομάδα του να ανεβαίνει κι άλλο, και να κάνει όμορφα 43α γενέθλια.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE