Οι οπαδοί της Σαπεκόενσε τίμησαν την μνήμη των αδικοχαμένων ποδσφαιριστών (pics)

Οι οπαδοί της Σαπεκόενσε τίμησαν την μνήμη των αδικοχαμένων ποδσφαιριστών (pics)

Ένα χρόνο μετά το αεροπορικό δυστύχημα της Σαπεκοένσε, οι οπαδοί της ομάδας τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων έξω από το γήπεδο του συλλόγου με τη συγκίνηση να είναι μεγάλη.

Το βράδυ της Τρίτης οι οπαδοί της Σαπεκοένσε συγκεντρώθηκαν έξω από το γήπεδο της ομάδας, τιμώντας έτσι τη μνήμη των νεκρών του αεροπορικού δυστυχήματος, στο οποίο χάθηκαν συνολικά 71 άτομα, 19 εκ των οποίων ήταν ποδοσφαιριστές του βραζιλιάνικου συλλόγου.

Οι οπαδοί της Σαπεκοένσε δεν ξεχνούν ούτε στιγμή τους ανθρώπους που χάθηκαν ακριβώς ένα χρόνο πριν στη μοιραία πτήση που συγκλόνισε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών», ενώ ακολούθησε ολονυκτία στο γήπεδο της «Τσάπε», όπου υπήρχαν φωτογραφίες και από τα 71 άτομα που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE