Με σημαντικές απουσίες αλλά… με πίστη για το βαθμολογικό κέρδος! (πιθανή ενδεκάδα)

Με σημαντικές απουσίες αλλά… με πίστη για το βαθμολογικό κέρδος! (πιθανή ενδεκάδα)

Ο Ερμής Αραδίππου θα φιλοξενήσεις στις 19:00 τον ΑΠΟΕΛ στο «σπίτι» του στα πλαίσια του εξ αναβολή αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Το ματς για τους «φτεροπόδαρους» κόντρα στον φορμαρισμένο ΑΠΟΕΛ, κρίνεται από δύσκολο εως πολύ δύσκολο, όμως οι ποδοσφαιριστές του Γκόραν Μιλόγεβιτς δηλώνουν απόλυτα έτοιμοι για να «καταθέσουν» ψυχή και να παλέψουν για την διεκδίκηση βαθμολογικού κέρδους.

Το τελευταίο αποτέλεσμα του Ερμή κόντρα στον Άρη Λεμεσού στο Τσίρειο έχει σκορπίσει την χαρά και την ικανοποίηση στις τάξεις των «φτεροπόδαρων» οι οποίοι περιμένουν ότι και με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας θα αρχίσουν να έρχονται καλύτερες μέρες.

Επιστρέφοντας στα του ματς με τον ΑΠΟΕΛ και στα αγωνιστικά νέα του Ερμή, ο Μιλόγεβιτς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον σημερινό αγώνα τους Αραμπατζή, Εμεγκάρα, Νταμσέφσκι, Κέζο  και Λίλλη που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, καθώς και στον τραυματία Γεωργιάδη.

Μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Σέρβος τεχνικός είναι με τον Παναγή να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια.

Η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Ψάλτη (δεξιά) και τον Τσίνα (αριστερά) και τους Ιμερέγκο και Χριστοφή να συμπληρώνουν το καρέ παίρνοντας θέση στο κέντρο άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή ο Φρίμποργκ και Μαρτίνιουκ θα αγωνιστούν διπλά – διπλά και σε ρόλο 10αριού θα πάρει θέση ο Πατσέκο.

Τέλος στην επιθετική γραμμή ίσως δούμε τον Άλεξ (αριστέρα) και Σανδραβέλη (δεξιά) να παίρνουν θέση στα δύο «φτερά», κι από την στιγμή που Εμεγκάρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής αυτός που θα πάρει θέση στην «αιχμή» του δόρατος θα είναι ο Τσούμου ( θα χάσει όμως το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ λόγω καρτών).

Με το κλίμα σαφέστατα πιο βελτιωμένο από ποτέ στον Ερμή, ο Μιλόγεβιτς όλες τις προηγούμενες μέρες προσπάθησε να μεταφέρει στους ποδοσφαιριστές του, το πως θέλει  να παρουσιαστούν στο γήπεδο. Αν οι «φτεροπόδαροι» ακολουθήσουν την τακτική και τις οδηγίες του τεχνικού τους πιθανότατα θα αυξήσουν και τις ευκαιρίες του να διεκδικήσουν κάτι καλό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE