Η απίθανη δικαιολογία του Μουρίνιο… για την αστοχία του Λουκάκου!

Η απίθανη δικαιολογία του Μουρίνιο… για την αστοχία του Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα και ο Ζοσέ Μουρίνιο καλύπτει τον παίκτη του κατηγορώντας τα… παπούτσια του! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 4-2 της Γουότφορντ, με τον Ρομέλου Λουκάκου να μένει άσφαιρος για ακόμη μια φορά και τον Ζοσέ Μουρίνιο να δίνει την δική του εκδοχή για την κατάσταση του παίκτη.

Συγκεκριμένα ο Βέλγος αγωνίστηκε φορώντας παπούτσι δίχως χορηγό, καθότι το συμβόλαιό του με την NIKE έχει λήξει, ενώ βρίσκεται στην αναζήτηση νέου χορηγού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, βέβαια, ελπίζει ο 24χρονος να υπογράψει τάχιστα το νέο του συμβόλαιο, ευελπιστώντας μαζί με το χορηγό στα παπούτσια του να επιστρέψουν και τα… γκολ.

«Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του, και μέχρι να βρει την κατάλληλη προσφορά θα αγωνίζεται με μαύρα παπούτσια.

Πιστεύω ότι χρειάζεται μια εταιρία που θα του δώσει την κατάλληλη προσφορά και τα κατάλληλα χρήματα, ώστε να επιστρέψει στα γκολ.

Πέρα από την πλάκα είναι εξαιρετικός παίκτης, συνεργάτης και επαγγελματίας. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ικανοποιημένος», τόνισε ο Μουρίνιο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Δεν καθορίστηκε νέα συνάντηση με Τατάρ - «Δεν ήταν η έκβαση που ανέμενα. Η προσέγγιση του σιγά σιγά δεν λειτουργεί για το Κυπριακό»

Συμφωνία για τα θέματα αποκατάστασης κοιμητηρίων και κάποια πρόοδος για τα θέματα περιβάλλοντος επιτεύχθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και του Τουρκοκύπριου ηγέτη κ. Ερσίν Τατάρ, με τον κ. Τατάρ, ωστόσο, να αρνείται να προχωρήσει σε θέματα που αφορούν τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE