Μεγάλες προσωπικότητες…

Μεγάλες προσωπικότητες…

Στην κεντρική φωτογραφία βλέπουμε τον πρώην παράγοντα της Ανόρθωσης Μιχαλάκη Στεργίδη μαζί με τον πρόεδρο των παλαιμάχων της Κυρίας Κωστάκη Κοκκινή.

Δυο μεγάλες προσωπικότητες της Αμμοχωστιανής ομάδας τα είπαν σε πολύ καλό και φιλικό κλίμα και σίγουρα στις κουβέντες τους επίκεντρο ήταν η φετινή πορεία που κάνει η Ανόρθωση.

Δείτε επίσης:

Συγκινητικές στιγμές στο τραπέζι Στεργίδη! Παρουσία Τιμούρ και πρώην προέδρων (photos+videos)

 
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.