ΚΥΠΡΟΣ: Χαμός στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας – Διαφορετική η εικόνα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

ΚΥΠΡΟΣ: Χαμός στους δρόμους λόγω κακοκαιρίας – Διαφορετική η εικόνα στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου

Κανονικά κυλά το πρόγραμμα πτήσεων των αεροδρομίων στην Κύπρο, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν από το πρωί της Τρίτης 28/11.

 

Ενώ στους αυτοκινητόδρομους επικρατούσε χαμός με τα απανωτά τροχαία ατυχήματα που σημειώθηκαν σε διάφορα μέρη του νησιού, λόγω βέβαια της κακοκαιρίας, ευτυχώς, στις πτήσεις από και προς την Κύπρο, δεν προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα.

Το ThemaOnline επικοινώνησε με τον κ. Αδάμο Ασπρή, εκπρόσωπο τύπου της Hermes Airport, ο οποίος μας διαβεβαίωσε για την ομαλή λειτουργία του αεροδρομίου. Εξήγησε ότι η κακοκαιρία  δεν επηρέασε το πρόγραμμα πτήσεων σε Λάρνακα και Πάφο.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.