Αρνητική απάντηση από την Τότεναμ

Αρνητική απάντηση από την Τότεναμ

Δεν κατέστη δυνατό ο ΑΠΟΕΛ να εξασφαλίσει περισσότερα εισιτήρια από την Τότεναμ ενόψει και του τελευταίου μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των ομίλων.

Έτσι περίπου 4500 θα είναι οι φίλοι των «γαλαζοκιτρίνων» οιυ θα βρεθούν στο «Γουέμπλεϊ».

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι παρά τις προσπάθειες για εξασφάλιση επιπλέον εισιτηρίων για τον αγώνα Tottenham Hotspur-APOEL FC, η απάντηση της γηπεδούχου ομάδας ήταν αρνητική».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE