ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Σε χώρο του ΟΣΕΛ το καμένο λεωφορείο – Αναμονή για επικοινωνία με την Ηλεκτρομηχανολογική

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Σε χώρο του ΟΣΕΛ το καμένο λεωφορείο – Αναμονή για επικοινωνία με την Ηλεκτρομηχανολογική

 Σε χώρο της εταιρίας ΟΣΕΛ, βρίσκεται το λεωφορείο στο οποίο ξέσπασε φωτιά ενώ βρισκόταν σε κίνηση στην Λακατάμια το πρωί της Δευτέρας 27/1, ενώ οι έρευνες από τους αρμόδιους συνεχίζονται.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σε επικοινωνία του το ThemaOnline την Τρίτη 28/11 με τον διευθυντή της εταιρίας ΟΣΕΛ, Ανδρέα Αθανασιάδη, μας ανέφερε ότι το εν λόγω λεωφορείο βρίσκεται σε χώρο της εταιρίας, ενώ αναμένεται κατόπιν συνεννόησης με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία να ξεκινήσουν έρευνες για τα αίτια της φωτιάς.

Ο κ. Αθανασιάδης μας εξήγησε ότι το λεωφορείο είχε περάσει από τεχνικό έλεγχο (ΜΟΤ) τον περασμένο Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Πρωτόγνωρο το περιστατικό – Αν ήταν σε μεγαλούπολη ίσως να θρηνούσαμε θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Μέχρι να διαπιστωθούν οι αιτίες που προκάλεσαν την φωτιά, η ΟΣΕΛ δεν μπορεί να προχωρήσει σε οποιουσδήποτε περαιτέρω ελέγχους στα υπόλοιπα λεωφορεία της εταιρίας, συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο – Υπήρχαν δύο επιβάτες μέσα – Δεν κινδύνεψε κανείς

Πάντως, από πλευράς Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, αρμόδιος λειτουργός μας ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη (28/11), ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ενώπιον τους κάποιο έτοιμα για διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να συμβεί αν τους ζητηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE