ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Σε χώρο του ΟΣΕΛ το καμένο λεωφορείο – Αναμονή για επικοινωνία με την Ηλεκτρομηχανολογική

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Σε χώρο του ΟΣΕΛ το καμένο λεωφορείο – Αναμονή για επικοινωνία με την Ηλεκτρομηχανολογική

 Σε χώρο της εταιρίας ΟΣΕΛ, βρίσκεται το λεωφορείο στο οποίο ξέσπασε φωτιά ενώ βρισκόταν σε κίνηση στην Λακατάμια το πρωί της Δευτέρας 27/1, ενώ οι έρευνες από τους αρμόδιους συνεχίζονται.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Σε επικοινωνία του το ThemaOnline την Τρίτη 28/11 με τον διευθυντή της εταιρίας ΟΣΕΛ, Ανδρέα Αθανασιάδη, μας ανέφερε ότι το εν λόγω λεωφορείο βρίσκεται σε χώρο της εταιρίας, ενώ αναμένεται κατόπιν συνεννόησης με την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία να ξεκινήσουν έρευνες για τα αίτια της φωτιάς.

Ο κ. Αθανασιάδης μας εξήγησε ότι το λεωφορείο είχε περάσει από τεχνικό έλεγχο (ΜΟΤ) τον περασμένο Ιούνιο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ – ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Πρωτόγνωρο το περιστατικό – Αν ήταν σε μεγαλούπολη ίσως να θρηνούσαμε θύματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Μέχρι να διαπιστωθούν οι αιτίες που προκάλεσαν την φωτιά, η ΟΣΕΛ δεν μπορεί να προχωρήσει σε οποιουσδήποτε περαιτέρω ελέγχους στα υπόλοιπα λεωφορεία της εταιρίας, συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Ξέσπασε φωτιά σε λεωφορείο – Υπήρχαν δύο επιβάτες μέσα – Δεν κινδύνεψε κανείς

Πάντως, από πλευράς Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας, αρμόδιος λειτουργός μας ανέφερε νωρίτερα την Τρίτη (28/11), ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν ενώπιον τους κάποιο έτοιμα για διερεύνηση των αιτιών της φωτιάς, χωρίς όμως να αποκλείεται αυτό να συμβεί αν τους ζητηθεί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.