ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μάθε πώς να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά την ανασφάλεια!

Μάθε πώς να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά την ανασφάλεια!

Η εξέλιξη της κοινωνίας έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή στους ρυθμούς της ζωής μας. Όλα κινούνται πιο γρήγορα και οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο. Άμεσο επακόλουθο είναι η έντονη ανασφάλεια που όλο και περισσότεροι από εμάς νιώθουμε καθημερινά, κάτι που δεν μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε στην επίτευξη των στόχων μας, αφού το άγχος των ανασφαλειών μας λειτουργεί σαν αποσταθεροποιητικός παράγοντας.

Από την άλλη, όταν νιώθουμε την απαραίτητη αίσθηση ασφάλειας στη ζωής μας, είναι πιο εύκολο να προοδεύσουμε και να πετύχουμε τους στόχους μας, αφού είμαστε πιο ήρεμοι και αρκετά πιο συγκεντρωμένοι. Και επειδή, συχνά, δεν είναι στο χέρι μας να νιώθουμε την απαραίτητη ασφάλεια, ας επικεντρωθούμε σε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και αυτό που περνάει από το χέρι μας˙ την ασφάλεια του αυτοκινήτου μας.

Με περισσότερα από 45 χρόνια ηγετικής και δυναμικής παρουσίας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, η INTERAMERICAN – η ασφαλιστική Εταιρεία την οποία εμπιστεύονται 1.000.000 πελάτες – έφερε στην Κύπρο την online ασφάλεια αυτοκινήτου Anytime. Πρόκειται για έναν ασφαλιστικό κολοσσό, που στον πυρήνα της φιλοσοφίας της βρίσκεται η καινοτομία, αφού είναι η Εταιρία που δημιούργησε την Anytime, αλλάζοντας τα δεδομένα στην αγορά των ασφαλειών αυτοκινήτου.

Η INTERAMERICAN κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα στις ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και έχει υψηλό δείκτη φερεγγυότητας που υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις. Αποτελεί μέλος του κορυφαίου ευρωπαϊκού ομίλου ACHMEA, με εμπειρία που ξεπερνάει τα 200 χρόνια και ο οποίος κατέχει την πρώτη θέση στην παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών υγείας και είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος όμιλος στην Ευρώπη.

Η Anytime λοιπόν, ήρθε και βάζει τέλος στις πολύπλοκες διαδικασίες ασφάλισης, προσφέροντας υψηλό αίσθημα ασφάλειας σε όσους επιλέξουν να ασφαλίσουν το όχημά τους.

Όλο και περισσότεροι καταπολεμούν την ανασφάλεια… του αυτοκινήτου τους με την Anytime. Εσύ τι περιμένεις; Μπες στην Αnytime Online και πάρε τιμή τώρα!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Επεισόδια στη Λεμεσό: Οκτώ συλλήψεις για την συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών

Καταζητείται 33χρονος - Τον είδαν με πιστόλι στο χέρι - Οπλοστάσιο το αυτοκίνητο που εγκατέλειψε



ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

ΔΗΚΟ: Ο εκσυγχρονισμός - Η «ψήφος εμπιστοσύνης» στον Νικόλα και η υποβόσκουσα αμφισβήτηση

Στα μαλακά προσπαθεί να ρίξει η ηγεσία του ΔΗΚΟ τα όσα συμβαίνουν στο εσωτερικό του κόμματος, ύστερα από την αποτυχία στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Μπορεί το ΔΗΚΟ να έχει διατηρήσει την έδρα του στο Ευρωκοινοβούλιο, ωστόσο είδε τα ποσοστά του να μειώνονται σε βαθμό, που σήμερα βρίσκεται μία θέση πίσω από το ΕΛΑΜ χάνοντας και τον ρυθμιστικό του ρόλο. Η ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα του Νικόλα Παπαδόπουλου ύστερα από τη συνεδρίαση του της Κεντρικής Επιτροπής την Δευτέρα, εμφανίζει ένα κόμμα το οποίο φαίνεται να κατανοεί τα λάθη και τις παραλείψεις που έγιναν προεκλογικά, δίνοντας μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση, ψήφο εμπιστοσύνης στην ηγεσία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε την πραγματοποίηση πολιτικού - καταστατικού συνεδρίου για την επανασύσταση, επανίδρυση και τον εκσυγχρονισμό του κόμματος. Με άλλα λόγια, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να βρει νέα ταυτότητα με την οποία θα «συστηθεί» εκ νέου, στην κοινωνία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top