ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΠΕ ΠΕΓΕΙΑΣ: Το ποσό που απέσπασαν οι δράστες – Έδρασαν και πάλι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο

Σύνδεση με προηγούμενες ληστείες ΣΠΕ που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες βλέπουν οι ερευνητές του ΤΑΕ Πάφου, σε σχέση με τη ληστεία που διαπράχθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Τρίτης 28/11 στη ΣΠΕ Πέγειας με λεία γύρω στις 20.000 χιλιάδες ευρώ.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια αστυνομική πηγή, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε ότι η ληστές, που έφυγαν με ποσό περίπου 20.000 ευρώ, έδρασαν με πανομοιότυπο τρόπο με τις τελευταίες ληστείες σε ΣΠΕ τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο ληστής κρατούσε στρατιωτικό τυφέκιο G3 ενώ μιλούσε ελληνικά και συγκεκριμένα χρησιμοποίησε κυπριακή διάλεκτο, γεγονός που αφήνει στοιχεία για την καταγωγή του, ενώ τον περίμενε και δεύτερος συνεργάτης στο όχημα διαφυγής.

 Ακόμη, ο δράστης για να εισέλθει στο κτήριο της ΣΠΕ Πέγειας έσπασε την πόρτα ασφαλείας.

Κατά τη ληστεία δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.